Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
Π. Μεράκος
ΜΥΚΟΝΟΣ

Νυχτερινή Ζωή στη Μύκονο

Όλοι γνωρίζουμε ότι στα ελληνικά νησιά επισκέπτες κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής διασκέδασης. Ο ήλιος, η θάλασσα, τα δαντελωτά ακρογιάλια με τα κρυστάλλινα νερά, τα όμορφα και ποικιλόμορφα νησιώτικα τοπία, η έντονη νυχτερινή ζωή, το καλό φαγητό και τα νεανικά χαμογελαστά πρόσωπα αποτελούν, άλλωστε, βασικά συστατικά για αξέχαστες διακοπές.

Πού:
 στo κεντρικό τμήμα του Αιγαίου, στο νησί της Μυκόνου του συμπλέγματος των Κυκλάδων
Γιατί: Λαμπερή και αέρινη στο φως της ημέρας, γοητευτική και μυστηριώδης τη νύχτα, η Μύκονος έχει καθιερωθεί ως δημοφιλής κοσμοπολίτικος προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μάλιστα πολλοί ξένοι την ταυτίζουν με το ελληνικό καλοκαίρι, τη διασκέδαση και την καλοπέραση!
Οπωσδήποτε να επισκεφτείτε: την παραμυθένια χώρα του νησιού –ομολογουμένως μια από τις πιο όμορφες των Κυκλάδων–, την εκκλησία της Παναγίας Παραπορτιανής, τη «Μικρή Βενετία», συνοικία του 18ου αιώνα όπου οι αρχοντικές οικίες των πλούσιων εμπόρων και καπεταναίων είναι κυριολεκτικά κτισμένες μέσα στη θάλασσα, τους Ανεμόμυλους, τον παραδοσιακό οικισμό 'Ανω Μερά και φυσικά τις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού.

Πού να μείνετε: σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Χώρα, σε παραδοσιακά καταλύματα κοντά στη θάλασσα ή επιλέξτε από την πλούσια γκάμα των μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.
Παρακολουθήστε: Δεκάδες φεστιβάλ και πανηγύρια που συνοδεύονται από ξέφρενα γλέντια με άφθονο φαγητό και ποτό και διοργανώνονται όλο το καλοκαίρι στο νησί!
Ειδικά για νέους: Εκμεταλλευτείτε τους ισχυρούς ανέμους του νησιού και κάντε surfing σ τις δεκάδες παραλίες. Επιλέξτε ανάμεσα στον Κόρφο, στη Φτελιά, στη Μεγάλη Άμμο και στον Καλαφάτη όπου μπορείτε να κάνετε και μαθήματα. Εκτονωθείτε παίζοντας τένις και μίνι γκολφ στον Άγιο Στέφανο, beach volley στην Αγία Άννα κάνοντας αλεξίπτωτο θαλάσσης και jet ski στην Ελιά και στον Καλαφάτη!