Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
1 MIN
VISIT GREECE

Καλώς ήρθατε στο επίσημο blog του Visit Greece

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το επίσημο ιστολόγιο του Visit Greece σας καλωσορίζουν!

Όπως είναι φυσικό, έχοντας εδραιώσει πια μια ενεργό, δυναμική και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook | Google+ | YouTube | Twitter | Flickr Group | Foursquare, η δημιουργία του Visit Greece blog αποτέλεσε το επόμενο μεγάλο βήμα στη διαδικτυακή μας στρατηγική.

Τo Visit Greece λοιπόν, μέσα από το επίσημο ιστολόγιό του, καλεί επιφανείς Έλληνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, παγκοσμίως γνωστούς επαγγελματίες του τουρισμού, φημισμένους travel bloggers αλλά και τους εργαζόμενους του ΕΟΤ από όλη τη χώρα, να μοιραστούν τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες, φωτίζοντας, μέσα από αυτές, τις ιδιαίτερες ομορφιές της χώρας μας.

Ενθαρρύνοντας το σχολιασμό, το διάλογο και τη συμμετοχή, το blοg του Visit Greece δίνει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μέσα από ενδιαφέροντα άρθρα, φωτογραφίες ή βίντεο, εμπλουτίζοντας το τουριστικό περιεχόμενο του ιστολογίου και αναπτύσσοντας παράλληλα τη διαδραστικότητά του.

Γίνε λοιπόν και εσύ τώρα guest blogger στο blog του Visit Greece και βοήθησε να αναδείξουμε μαζί την Ελλάδα που αγαπάμε.