Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
1 MIN
VISIT GREECE

«Greekaba» Η capsule συλλογή του Christian Louboutin εμπνέεται από την Ελλάδα

Η νέα συλλογή του σχεδιαστή Christian Louboutin είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και αποτελεί μια ωδή στον ελληνικό πολιτισμό και το μεσογειακό καλοκαίρι! Εμπνευσμένη από τη γη και τη θάλασσα, κάθε αποκλειστικό κομμάτι της συλλογής αναφέρεται στις περιπέτειες του Christian Louboutin στην Αθήνα και στις Κυκλάδες.

Γαλάζιο και λευκό, μοτίβα εμπνευσμένα από τις ζωφόρους της Αρχαιότητας, το παραδοσιακό «μπλε μάτι», που προστατεύει από την κακή ενέργεια, γεωμετρικά μοτίβα Δωδεκανήσιων κεντημάτων και άλλα σύμβολα ελληνικότητας πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή του Christian Louboutin.

Για την συλλογή με τίτλο Greekaba, o Louboutin συνεργάστηκε με τον καλό του φίλο και πολύπλευρο καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, όπου την «ξενάγηση» στο ταξίδι στην Ελλάδα με τα κομμάτια της συλλογής αναλαμβάνει η διάσημη κυρία Τεπενδρή και το σκυλάκι της, o Πέπε!

Η Greekaba capsule, κυκλοφορεί από τον Ιούνιο σε επιλεγμένες μπουτίκ και περιλαμβάνει γόβες σε λευκό και μπλε, τσάντες από μαλακό δέρμα με ανάγλυφα σχέδια, ψάθινα καλάθια με φουντάκια, αλλά και σακίδια, ανδρικά sneakers και loafers, πέδιλα και pouches.