Κουκούμαβλος
Σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον και σε μία νέα τοποθεσία - με θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στα Φηρά – που πολλοί θα ζήλευαν, ο chef Νίκος Πουλιάσης συνεχίζει να εκπλήσσει με το γνωστό ανατρεπτικό του ύφος. Η δημιουργική ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της σε ένα πολλάκις βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο.
Φηρά, ΣαντορίνηΣελήνη
Στον Πύργο της Σαντορίνης ένα από τα εμβληματικότερα εστιατόρια δημιουργικής ελληνικής κουζίνας μπαίνει στην 4η δεκαετία παρουσίας του στον γαστρονομικό χάρτη των Κυκλάδωνια να μαγευτε με φανατικούς ξένους θαμώνες και τον chef, Θοδωρή Παπανικολάου στο τιμόνι των ανεβασμένων σοφιστικέ γεύσεων.
Πύργος ΣαντορίνηςSantoro / Grace
Στην ευρύχωρη βεράντα του πολυτελούς ξενοδοχείου «Grace Santorini» στο Ημεροβίγλι και με φόντο την Καλντέρα και το ηφαίστειο, το Santoro υπόσχεται μία απολαυστική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Σπύρο Αγιούς στο τιμόνι εξελίσσοντας μια σύγχρονη κουζίνα με ελληνικά χρώματα. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016 από το αθηνόραμα.
Santoro, Hotel Grace Santorini, Ημεροβίγλι, ΣαντορίνηFlyaway
Το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου “West East Suites” το λληνικ είναι μινιμαλιστικό στην αισθητική και μαξιμαλιστικό στις γεύσεις. Στην άκρη της εντυπωσιακής πισίνας και με μοναδική θέα στην Καλντέρα, ο executive chef Στράτος Χαϊταρίδης, δημιουργεί ευφάνταστα νόστιμα πιάτα με έμφαση στις καλές πρώτες ύλες και τις σύγχρονες τεχνικές.
«West East Suites», Ημεροβίγλι, ΣαντορίνηΚόκκινο ΠοδήλατοΜπαλκόνι στην Καλντέρα. Αυτό είναι το Κόκκινο Ποδήλατο, που στεγάζεται σε σπίτι του 19ου αιώνα και συνδυάζει μποέμ με κλασικά στοιχεία. Το μενού επιμελείται ο σεφ του αθηναϊκού «Aleria», Γκίκας Ξενάκης, που έχει βαλθεί να δημιουργήσει πιάτα instant classic με υλικά από κάθε άκρη του Αιγαίου. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016 από το αθηνόραμα.
Φηρά, Σαντορίνη