ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Γλυκοπατάτες με κόλιαντρο

Υλικά

Τι χρειάζεστε:

  • 1 κιλό γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες
  • αλατοπίπερο
  • Λίγο παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 4 λιωμένες σκελίδες σκόρδου
  • Κόλιαντρο σε σκόνη ή φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Γιαούρτι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Τηγανίστε τις γλυκοπατάτες σε ελαιόλαδο και στραγγίστε σε χαρτί κουζίνας.
  2. Στο μεταξύ σοτάρετε το σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι για 2-3 λεπτά σε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο.
  3. Προσθέστε τις γλυκοπατάτες, το κόλιαντρο και το αλατοπίπερο. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με γιαούρτι.