Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
2 MIN
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αγορά Μοδιάνο

Η Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης ανανεώνεται σε μία σύγχρονη αγορά τροφίμων, και είναι η πρώτη σε ευρωπαϊκά πρότυπα στην Ελλάδα

Νέο παλμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δίνει η Αγορά Μοδιάνο, με φρέσκο πρόσωπο, σύγχρονο concept και νέα φιλοσοφία, με αναφορές στην αίγλη του χτες, την πόλη του αύριο και τον δυναμισμό του σήμερα.

Αποστολή της νέας γενιάς της Αγοράς Μοδιάνο είναι να προσφέρει στους επισκέπτες εκλεκτές ελληνικές και πολυπολιτισμικές εμπειρίες, από την αγορά νωπών και συσκευασμένων προϊόντων έως εκδηλώσεις και διασκέδαση, σε ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και ιστορικής σημασίας που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και αντανακλά τον πολιτιστικό δυναμισμό του πιο αισιόδοξου προσώπου της Θεσσαλονίκης, όπως και τη σημαντική γαστρονομική κουλτούρα της.

Κορυφαίο σημείο αναφοράς για την πόλη, η Αγορά Μοδιάνο ξαναγεννιέται το 2022 ακριβώς 100 χρόνια από την ανέγερσή της το 1922 για να δώσει το στίγμα της πολύχρωμης, ποιοτικής, εκλεκτικής Θεσσαλονίκης του αύριο. Το φιλόδοξο έργο του Ομίλου Φάις καλύπτει την αποκατάσταση και ανακαίνιση του διατηρητέου κτιρίου και την εσωτερική ανανέωσή του με τη χρήση σύγχρονης οικοδομικής τεχνολογίας, αλλά και μια νέα φιλοσοφία που παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε εμπόρους-συνεργάτες και εκλεπτυσμένες επιλογές, ψυχαγωγία με pop up events, γαστρονομικά και μουσικά φεστιβάλ στους Θεσσαλονικείς και επισκέπτες.

Ένα ολοζώντανο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, όπως ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, τον Έλι Μοδιάνο, το 1922 και συνεχίζει σήμερα ο Όμιλος Φάις.

AGORA MODIANO | Agoramodiano.com