Αποστάγματα & Ποτά

Στον ελληνικό χώρο, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη η τέχνη της παραγωγής αποσταγμάτων. Το ούζο, το τσίπουρο, η ρακή, αυτά τα διάφανα, δυνατά ποτά που μοσχοβολούν, είναι το σήμα κατατεθέν της ελληνικής γιορτής. Τα παραδοσιακά αποστακτήρια και οι σύγχρονες μονάδες συνεχίζουν μια προγονική παράδοση, με γνώση και αφοσίωση.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, ο τομέας παραγωγής μπίρας στην Ελλάδα αναπτύσσεται διαρκώς, καθώς ολοένα και περισσότεροι νέοι επιχειρηματίες και παραγωγοί στρέφονται σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, δίπλα στις παλιότερες μεγάλες βιομηχανίες εμφανίζονται νέες μικρότερες ζυθοποιίες, που με μεράκι και βαθιά γνώση εμπλουτίζουν την ελληνική παραγωγή με εξαιρετικές ετικέτες, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις γευστικές απαιτήσεις και του πλέον φανατικού φίλου του ποτού. Ξανθές, μαύρες, κόκκινες και καστανές, όλες υπέροχες και πάντα διατηρώντας ένα τοπικό χαρακτήρα, που τις κάνει ξεχωριστές. Εσείς δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε…

Ελληνικά Ποτά

Σχεδόν κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει να υπερηφανεύεται για τη δική της εκδοχή των εκλεκτών αποσταγμάτων.

Αποστάγματα αιώνων

Ιδιαίτερα αρώματα και ελαφρές διαφοροποιήσεις στην απόσταξη, δημιουργούν τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε περιοχής. Το γλυκόπιοτο ούζο της Μυτιλήνης, το πιο έντονο ούζο της Μακεδονίας, η αρωματική ρακή της Κρήτης, το ούζο και το τσίπουρο του Τιρνάβου, είναι λεπτές αποχρώσεις του διάφανου και του κρυστάλλινου. Η ποιότητα όλων είναι εξαιρετική και απομένει στη διάθεση της στιγμής να επιλέξει κάποιος ποιο είναι αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.