Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΜΟΥΣΙΚΗ
CHRISTMAS THEATER / ΑΘΗΝΑ

Imany

Το Christmas Theater φιλοξενεί την Imany για μία συναυλία την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, 2023.

Η Ιmany σε ένα εντυπωσιακό κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο!
Μετά την εντυπωσιακά θερμή ανταπόκριση του ελληνικού κοινού το οποίο χειροκροτούσε και χόρευε όρθιο μέσα στη γεμάτη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον περσινό Μάιο, αλλά και τη συγκίνηση που προκάλεσαν τα λόγια της για το πώς η Ελλάδα συμβολίζει για εκείνη την αρχή της επιτυχίας της, η Imany επιστρέφει στη χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία στο Christmas Theater.
H μαγική φωνή της Ιmany που μας χάρισε επιτυχίες όπως το Don’t Be So Shy και το You Will Never Know, έρχεται στις 25 Οκτωβρίου στο Christmas Theater με την εντυπωσιακή παράσταση "Voodoo Cello", βασισμένη στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τον ίδιο τίτλο.
Μια παράσταση όπου οι μόνοι πρωταγωνιστές είναι η μαγική, γήινη φωνή της και 8 τσέλο που την συνοδεύουν σε ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα. Όπως λέει η ίδια το τσέλο όχι μόνο είναι κοντά στην ανθρώπινη φωνή αλλά έχει και γυναικείες καμπύλες. Η Ιmany ερμηνεύει μια σειρά από σπουδαία τραγούδια της pop μουσικής από ένα αχανές εύρος επιλογών, που κυμαίνονται από Nina Simone, σε Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, Madonna, Ed Sheeran, Bob Marley, μέσα από μια άψογα σκηνοθετημένη, εντυπωσιακή performance.

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ