ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Πάρκο Δυτικής Παραλίας / ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Φεστιβάλ Μπίρας Πελοποννήσου

Το πρώτο Φεστιβάλ Μπίρας Πελοποννήσου ... only CRAFT είναι γεγονός! Θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 6-7-8 Αυγούστου στο Πάρκο της Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής). 30 Ζυθοποιοί από όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρεθούν τον Αύγουστο στην Καλαμάτα για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Στη διάθεση του ζυθόφιλου κοινού περισσότερες από 200 ετικέτες Ελληνικής Χειροποίητης Μπίρας.

Αρωματα λυκίσκου, ελληνικών φρούτων, σοκολάτας και καφέ, μελιού … ξανθιές, κόκκινες, μαύρες.. πικρές, γλυκές, έντονες.. αυτό σημαίνει χειροποίητη ελληνική μπίρα.
Η μπίρα Craft επικεντρώνεται περισσότερο στις γεύση της και την απόχρωση της. Διαφέρει από την κλασική, καθώς προσφέρει πιο πλούσια γεύση, είναι πιο δυνατή και προσφέρεται σε μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων, γεύσεων και χρωμάτων, από αγνές πρώτες ύλες. Η ποιοτική παραγωγή της craft μπίρας μπορεί να προσφέρει μεγάλη ποικιλία, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδικά αρώματα

Δοκιμάστε τις ελληνικές μπίρες craft που θα συνοδεύεται από εξαρετικής ποιότητας street food. Λαχταριστά Burgers από τους experts της πόλης για μοναδικές γευστικές ανακαλύψεις. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας, ένα όμορφο και ασφαλή χώρος στην Δυτική Όχθη της Καλαμάτας, επάνω στο κύμα, με εύκολη πρόσβαση. Η εκδήλωση πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια covid free εκδήλωση. Τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της ΦΑΡΙΣ και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

LIVE MUSIC
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/8/2021: TRIO Band, Έναρξη με την αγαπημένη Μεσσηνιακή μπάντα. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ελληνικό και ξένο ροκ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8/2021: THE BLUES ESCAPE, θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο των Blues
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/8/2021: ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, το αγαπημένο Ελληνικό συγκρότημα έρχεται από την Αθήνα και υπόσχεται μια υπέροχη βραδιά, με ελληνικό και ξένο ροκ.
Μαζί οι DJs Γιώτα Νέζη και Παναγιώτης Κακαλέτρης

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ