In order to bring you the best possible user experience, this site uses Javascript. If you are seeing this message, it is likely that the Javascript option in your browser is disabled. For optimal viewing of this site, please ensure that Javascript is enabled for your browser.

Μοσχαράκι με φρέσκα λαχανικά



Υλικά

1½ κιλό μοσχάρι (χωρίς κόκκαλο) κομμένο σε μερίδες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια και 1 πράσο, όλα ψιλοκομμένα
1 πιπεριά πράσινη, 2 πιπεριές κόκκινες και 1 καρότο, κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
Ρίγανη και δυόσμος (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε καλά το κρέας σε ζεστό ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και τα αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί, περιμένουμε λίγα λεπτά έως ότου εξατμισθεί και προσθέτουμε τη ντομάτα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας. Εάν χρειαστεί, προσθέτουμε ελάχιστο νερό.
Προς το τέλος του βρασμού, προσθέτουμε τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο.

explore Greece by region

Γρήγορη αναζήτηση »
 
Η ιστοσελίδα visitgreece.gr του ΕΟΤ είναι η επίσημη ιστοσελίδα προβολής του ελληνικού τουρισμού, με πολλές πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, όπως πόλεις, παραλίες, καθώς και δραστηριότητες, εκδηλώσεις και πολλά πολλά άλλα!

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο.
Για πληροφορίες info@visitgreece.gr. All Rights Reserved. GNTO © 2018.