In order to bring you the best possible user experience, this site uses Javascript. If you are seeing this message, it is likely that the Javascript option in your browser is disabled. For optimal viewing of this site, please ensure that Javascript is enabled for your browser.

Συνταγή για Χωριάτικο Φύλλο

Υλικά:

500γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
1κ.σούπας λάδι
1κ.σούπας ξύδι
½ κ. γλυκού Αλάτι
¾ έως 1 κούπα νερό
Λίγο αλεύρι για το άνοιγμα

Εκτέλεση:

Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα το κοσκινισμένο αλεύρι.
Προσθέτουμε το λάδι, το ξύδι και το αλάτι.
Σιγά σιγά ρίχνουμε το νερό μέχρι να γίνει μια ζύμη που ξεκολλάει από τα χέρια.
Αφήνουμε τη ζύμη για 15’ να ξεκουραστεί σκεπασμένη με μια πετσέτα πριν ξεκινήσουμε το άνοιγμα της.
Διαιρέστε σε πέντε μπαλίτσες.
Σε αλευρωμένο πάγκο, ανοίγετε τη ζύμη με πλάστη, στο επιθυμητό πάχος.

explore Greece by region

Γρήγορη αναζήτηση »
 
Η ιστοσελίδα visitgreece.gr του ΕΟΤ είναι η επίσημη ιστοσελίδα προβολής του ελληνικού τουρισμού, με πολλές πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, όπως πόλεις, παραλίες, καθώς και δραστηριότητες, εκδηλώσεις και πολλά πολλά άλλα!

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο.
Για πληροφορίες info@visitgreece.gr. All Rights Reserved. GNTO © 2018.