In order to bring you the best possible user experience, this site uses Javascript. If you are seeing this message, it is likely that the Javascript option in your browser is disabled. For optimal viewing of this site, please ensure that Javascript is enabled for your browser.

Πιλάφι με γαύρο από την Καβάλα

Υλικά:

Για κάθε μια μερίδα θα χρειαστείτε:
3 γαύρους καθαρισμένους από τα κόκαλα, ανοιχτούς
1 φλιτζάνι ρύζι βρασμένο
3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
καρότο τριμμένο
κουταλιές καρύδι τριμμένο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο
1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σοτάρετε στο λάδι τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το καρότο μέχρι να μαραθούν. Τα αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το ρύζι. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το καρύδι και τον άνηθο. Τοποθετείτε τους γαύρους σε ένα ταψάκι (κατά προτίμηση πήλινο) και στο κέντρο ρίχνετε όλο το μείγμα με το ρύζι. Ψήνετε για 10 λεπτά στο φούρνο.Όταν είναι έτοιμο για σερβίρισμα, αναποδογυρίζετε το ταψάκι μέσα σε ένα πιάτο και ...καλή απόλαυση!

explore Greece by region

Γρήγορη αναζήτηση »
 
Η ιστοσελίδα visitgreece.gr του ΕΟΤ είναι η επίσημη ιστοσελίδα προβολής του ελληνικού τουρισμού, με πολλές πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, όπως πόλεις, παραλίες, καθώς και δραστηριότητες, εκδηλώσεις και πολλά πολλά άλλα!

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο.
Για πληροφορίες info@visitgreece.gr. All Rights Reserved. GNTO © 2018.